Verbouwen


Uw huis verbouwen geeft extra wooncomfort, tenminste dat is het uitgangspunt bij de meeste verbouwingen. Toch kan er veel verkeerd gaan als u uw huis wilt verbouwen en als u bovendien ook nog in uw huis wilt blijven wonen. Een goed planning van de werkzaamheden is dan onontbeerlijk om de tijd, dat u overlast heeft, zo kort mogelijk te houden.


Verbouwen is misschien wel de meest onderschatte vorm van bouwen. Het vergroten en of veranderen van uw woning begint over het algemeen met het sloopwerk en levert een gapend gat op in uw woning. Het is dan zaak dat Swets Bouwservice deze verbouwing zo snel mogelijk uitvoert. Goede voorbereidingen zijn dan ook van groot belang om de overlast, die u en uw gezin ondervindt, tot een minimum te beperken. Anderzijds is het mogelijk om ook bij verbouwingen zelf bepaalde werkzaamheden voor uw rekening te nemen. Hierdoor kan de verbouwing sneller verlopen zonder dat de kwaliteit van de werkzaamheden daaronder hoeft te lijden.


Onderhoud


Zo nu en dan zal er onderhoud aan uw huis moeten worden uitgevoerd om verval te voorkomen. Swets Bouwservice kan dan een passende oplossing bieden voor het vervangen van deuren, kozijnen, gevels en vele andere werkzaamheden. Bij ons worden de mooiste kozijnen, ramen, deuren en trappen in elk gewenst model gemaakt, oude profileringen en detailleringen is geen enkel probleem.


Renovatie


Het renoveren houdt in dat de bestemming en/of indeling van een gebouw wijzigt en meer aansluit bij de huidige maatstaven van comfort en luxe. Veel van uw eigen ideeén kunnen bijdragen tot een prachtige combinatie van een authentiek exterieur en een prachtig sfeervol interieur.

Altena’s Laantje 2, 4286 BD Almkerk T 0630 - 07 27 86  F 0183 - 40 53 65  E info@swetsbouwservice.nlmailto:info@swetsbouwservice.nlshapeimage_2_link_0

Home  Nieuwbouw  |  Verbouwen en onderhoudOntwerp en advies  |  Contact

Nieuwsgierig naar onze aanpak en tarieven? Neem dan contact met ons op.

Bel 0630 072 786
...of mail onsmailto:info@swetsbouwservice.nl?subject=mailto:info@swetsbouwservice.nl?subject=shapeimage_3_link_0

Swets Bouwservice is altijd actief

met verschillende projecten.

Bekijk hier de foto impressies!