Nieuwsgierig naar onze aanpak en tarieven? Neem dan contact met ons op.

Kwaliteit en klanttevredenheid.


Dat is de doelstelling van Swets Bouwservice. Onze dienstverlening, de persoonlijke aandacht en onze werkwijze die zich bewezen heeft, staan daarvoor garant. Tijdens de uitvoering van onze projecten houden wij te allen tijde uw wensen en belangen voor ogen. Alleen op die manier kunnen wij u tevredenheid garanderen en succesvol zijn met onze projecten.


Tevredenheid van de klant is de drijfveer achter onze onderneming. Wij vertellen u dan ook met genoegen dat al onze klanten ook onze referenties zijn!


In onze projecten is het altijd de opdrachtgever die centraal staat. Uw wensen en belangen zijn de motor achter onze werkzaamheden. Door veelvuldig te communiceren blijft u van de planning en vorderingen op de hoogte. Dit voorkomt onaangename verrassingen wat betreft de uitloop en het meerwerk.


Voor het vakkundig en professioneel uitvoeren van deze werkzaamheden werken wij samen met diverse onderaannemers. Door onze opgebouwde kennis, onze ervaring en ons materieel zijn wij in staat de werkzaamheden tegen een scherpe prijs aan te bieden.


Bouw- of verbouwplannen?


Door de uitgebreide bespreking van de verbouwing van te voren en de persoonlijke begeleiding tijdens de verbouwing, wordt uitloop en meerwerk tot het minimum beperkt. Met de inzet van ons vakbekwaam team en onderaannemers, kunnen wij u de beste kwaliteit en afwerking garanderen.


Binnen de particuliere markt houden wij ons voornamelijk bezig met nieuwbouw, woninguitbreidingen, dakkapellen, dakopbouwen, aanbouw en woningaanpassingen. Dit kan variëren van kozijnvervangingen, aanpassingen aan badkamer, keuken e.d., tot onderhoud aan plafonds en wanden.

Altena’s Laantje 2, 4286 BD Almkerk T 0630 - 07 27 86  F 0183 - 40 53 65  E info@swetsbouwservice.nlmailto:info@swetsbouwservice.nlshapeimage_2_link_0
Bel 0630 072 786
...of mail onsmailto:info@swetsbouwservice.nl?subject=mailto:info@swetsbouwservice.nl?subject=shapeimage_3_link_0