Nieuwbouw


Het bouwen van een woning in de vrije sector brengt veel werk met zich mee. Van het uitzoeken van stenen en dakpannen tot en met het bepalen van de plaats van de stopcontacten en buitenlampen. Bijna niets is mooier dan het vormgeven van uw eigen woning. Mocht u echter even niet kunnen beslissen, dan wil Swets Bouwservice u graag van dienst zijn bij het realiseren van uw wensen. Bij Swets Bouwservice weet men als geen ander dat het nemen van een goede beslissing best lastig kan zijn.


Twee onder één kap

Swets Bouwservice heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan met het bouwen van twee onder één kap woningen. Natuurlijk is het prettig om een gelijkgestemde medebouwer te hebben, maar daarnaast zijn persoonlijke wensen ook goed te realiseren. Zo hoeft uw woning geen spiegelbeeld te worden van de woning van uw buurman om aan persoonlijke wensen te voldoen.

De grootte van uw budget is bepalend voor hetgeen dat u kunt bouwen. Ruimte in uw budget kunt u creéren door zelf de handen uit de mouwen te steken. In overleg zijn er veel mogelijkheden om de bouwsom klein te houden of juist meewaarde in uw woning te realiseren.


Vrijstaand

Een vrijstaande woning bouwen geeft meer vrijheid in het bepalen van stijl en de indeling van uw woning. Ook heeft u in veel gevallen een ruimere keuze in het gebruik van kleuren en materialen, maar zoals bij elke nieuwbouw is het verzamelen en selecteren van informatie een hele klus. Swets Bouwservice wil u graag adviseren over de vele mogelijkheden van modern tot landelijk bouwen. Wijzigingen die tijdens de bouw plaatsvinden worden tegen realistische prijzen verrekend voor meer/minder werk. Tijdens het bouwen is het van belang dat u betrokken blijft zodat het eindresultaat wordt zoals het is afgesproken en zoals u dat wenst.

Altena’s Laantje 2, 4286 BD Almkerk T 0630 - 07 27 86  F 0183 - 40 53 65  E info@swetsbouwservice.nlmailto:info@swetsbouwservice.nlshapeimage_2_link_0

Home  Nieuwbouw  |  Verbouwen en onderhoudOntwerp en advies  |  Contact

Nieuwsgierig naar onze aanpak en tarieven? Neem dan contact met ons op.

Bel 0630 072 786
...of mail onsmailto:info@swetsbouwservice.nl?subject=mailto:info@swetsbouwservice.nl?subject=shapeimage_3_link_0

Swets Bouwservice is altijd actief

met verschillende projecten.

Bekijk hier de foto impressies!